Оценка на героя
+5
MuPa`
sc0f1eld
Greg^girl
itzo1994
divailo
9 posters
Страница 1 от 1
Как го оценявате ?
Re: Оценка на героя
Квото и да се прави на хитрец-малко е глупав!Тъкмо се събра с фамилията и тръгна(пак) да трепе-хванаха го, гръмнаха го!
ми средна работа...и без това вече не го помня много много.
Greg^girl- Надзирател
-
Брой мнения : 253
Registration date : 09.07.2008
Абе пич с москвич си е въпреки че го убиха
sc0f1eld- Обикновен пандизчия
- Брой мнения : 23
Registration date : 17.08.2008
Уникален, също с отрицателна роля, което играе много добре
MuPa`- John Abruzzi
- Брой мнения : 28
Registration date : 06.12.2008
Ако този го нямаше (Абруци) в Бягство от затвора серияла щеше да е много зле поне първият сезон винаги ставаше яко като е наоколо Джон уникален оценявам аз жалко, че го убиха много радваше и сега като почнах да гледам серияла на ново щот не ми се чакат нови епизоди ми стана един от любимите топ 5
Ev1L- Обикновен пандизчия
-
Брой мнения : 20
Местожителство : Fox River
Registration date : 07.01.2009
Уникален
A.l.E.x.A- Обикновен пандизчия
-
Брой мнения : 8
Registration date : 29.12.2008
Не ми харесва.. Не цени нищо, няма приоритети. Вместо да остане със семейството си, той тръгна да търси отмъщение и си намери смърта.
Като цяло героят му не е нищо особено, освен едно лавиране между напереност и страх - там, когато уж прие Исус в сърцето си..
Като цяло героят му не е нищо особено, освен едно лавиране между напереност и страх - там, когато уж прие Исус в сърцето си..
Пинаколада- John Abruzzi
-
Брой мнения : 29
Registration date : 02.08.2009
Пич с москвич.. Какво да кажа,макар и за кратко се беше мн интересен персонаж..Мафиот,убиец,ама после като му се стовариха проблемите на главата стана вярващ..А като се би с Т-Бег направоо..Абе готин си беше и това е,жалко,че го убиха можеше да продължи да си живее без да го дават,защото пък той просто даваше всичко за семейството си и това му беше уникалното.Мафиотите мн обичат семействата си и това им е единственото хубаво нещо
Choogie- Обикновен пандизчия
-
Брой мнения : 20
Registration date : 06.08.2009
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите