Оценка на героя
+6
Niya
sc0f1eld
pepinka
Greg^girl
itzo1994
divailo
10 posters
Страница 1 от 1
Как я оценявате ?
Re: Оценка на героя
Сара си е същинско уникатче!!!Все пак ме ядоса като изгори Келерман с ютията, ама айде...
Не ми харесва...Много дразнеща е на моменти.А и това с ютията не мога да й го простя!!
Greg^girl- Надзирател
-
Брой мнения : 253
Registration date : 09.07.2008
Нищо особено,пък и не ми харесват като двойка с Майкъл.
pepinka- John Abruzzi
-
Брой мнения : 29
Registration date : 11.07.2008
Пич с москвич ..... а иначе много ме кефи незнам вас що не ви харесва и също мноо се израдвах на сцената с ютията
sc0f1eld- Обикновен пандизчия
- Брой мнения : 23
Registration date : 17.08.2008
sc0f1eld написа:Пич с москвич ..... а иначе много ме кефи незнам вас що не ви харесва и също мноо се израдвах на сцената с ютията
хм...айде Кеймен си беше "злодей" тогава, ама можеше просто да го поизгори "лекинко" Все пак си е готина
аз мисля че е много интересна личност и според мен са супер двойка с Майкъл - просто ми се разтапя сърчицето като ги гледам двамата - от целият сериал те двамата са най сладките и красиви герои и супер много си ги харесвам
Niya- Обикновен пандизчия
-
Брой мнения : 2
Registration date : 16.09.2008
Уникална Сладка и добра.
MuPa`- John Abruzzi
- Брой мнения : 28
Registration date : 06.12.2008
Ми актрисата е красива и много сладка и добре си върши работата.Но самата й героиня не е нещо особено и оттам не ме кефи много-много,но поне тя не предаде или излъга Майкъл.
Tear- Обикновен пандизчия
-
Брой мнения : 22
Registration date : 05.07.2009
В началото на сериала не ми харесваше особено, признавам.. Беше ми някак странна, а после тази странност и се превърна в чар. Иначе е хубава актрисата, а според мен с Майкъл много си отиват като двойка.
Пинаколада- John Abruzzi
-
Брой мнения : 29
Registration date : 02.08.2009
Съгласна.. Не си падам,определено не съм МИСА фен така че..pepinka написа:Нищо особено,пък и не ми харесват като двойка с Майкъл.
Choogie- Обикновен пандизчия
-
Брой мнения : 20
Registration date : 06.08.2009
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите