Новини
+5
_MIROSLAV_
huBBa__buBBa
Greg^girl
itzo1994
divailo
9 posters
Prison Break :: Сезони :: Сезони :: Четвърти сезон
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Новини
По колко пъти да го убиват?!Само се надявам да го върнат по-скоро, а не в последната серия все пак!!
Greg^girl- Надзирател
-
Брой мнения : 253
Registration date : 09.07.2008
Само да не е нещо от сорта:
Michae: Oh, my God?How did you...
Sara: Who is it Michael?Come back in bed!
Lincoln: It can't be! It's...
In the next season of Prison Break...Where is Kellerman?Is Kellerman alive?What's Kellerman doing in the show?Somebody stop THE KELLERMAN
Тотал оффтопик^^
Michae: Oh, my God?How did you...
Sara: Who is it Michael?Come back in bed!
Lincoln: It can't be! It's...
In the next season of Prison Break...Where is Kellerman?Is Kellerman alive?What's Kellerman doing in the show?Somebody stop THE KELLERMAN
Тотал оффтопик^^
huBBa__buBBa написа:Знаете ли кога ще пускат новите серии?
Ми днеска е излязла трета.Сега ще си я дръпна.
Greg^girl- Надзирател
-
Ето какво четох във форума на Фокс...То беше доста дълга статийка,но ще предам накратко...Сценаристите казваТ:
"Все още не сме отворили торбата с изненадите.Все още не сте видели нищо,от това,което сме ви приготвили.Гарантирам,че след няколко серии в края на епизодите ще гледате с отворена уста.Мъртви,възкръснали?!Ще видим...Само да ви запитам един въпрос:Гледахте ли внимателно?Имам предвид предишните серии и сезони?Там се крият някои отговори."
Леле,много се надявам да се отнася за Кман...
"Все още не сме отворили торбата с изненадите.Все още не сте видели нищо,от това,което сме ви приготвили.Гарантирам,че след няколко серии в края на епизодите ще гледате с отворена уста.Мъртви,възкръснали?!Ще видим...Само да ви запитам един въпрос:Гледахте ли внимателно?Имам предвид предишните серии и сезони?Там се крият някои отговори."
Greg^girl- Надзирател
-
хм...то за Кеймен е очевадно, че може да е жив, ама другите...Ако върнат японеца Само това да не правят.Дано и Компанията не се окажат от добритеGreg^girl написа:Ето какво четох във форума на Фокс...То беше доста дълга статийка,но ще предам накратко...Сценаристите казваТ:
itzo1994 написа:хм...то за Кеймен е очевадно, че може да е жив, ама другите...Ако върнат японеца Само това да не правят.Дано и Компанията не се окажат от добритеGreg^girl написа:Ето какво четох във форума на Фокс...То беше доста дълга статийка,но ще предам накратко...Сценаристите казваТ:
Да Компанията са от най-добрите...
Greg^girl- Надзирател
-
Greg^girl написа:itzo1994 написа:хм...то за Кеймен е очевадно, че може да е жив, ама другите...Ако върнат японеца Само това да не правят.Дано и Компанията не се окажат от добритеGreg^girl написа:Ето какво четох във форума на Фокс...То беше доста дълга статийка,но ще предам накратко...Сценаристите казваТ:
Да Компанията са от най-добрите...
А Махоун е жена
Леле наистина ли ? К-ман жив ? Как ? До колкото разбрах го застреляха в буса ( към път за затвора ? )
Последната промяна е направена от Ev1L на Нед 08 Фев 2009, 11:33; мнението е било променяно общо 1 път
Ev1L- Обикновен пандизчия
-
Брой мнения : 20
Местожителство : Fox River
Registration date : 07.01.2009
Не се знае дали са го застреляли или не са. това си остава загадка. Затова големите му фенове се надяват да се върне Аз не съм му кой знае колко голяма фенка и ми е все едно дали ще се върне, но мисля, че е време някой от лошите да умре, щото треа има равновесие...
От FOX са решили PB да има само 4 сезона, за да се съсредоточат към други "много по-обещаващи сериали като "24" и "Хаус".Това е причината PB да продължи чак през април т.г.
Не отричам, че Хаус и 24 са много добри сериали, ама FOX ЛУДИ ЛИ СА?
НОВА ТВ започна излъчването на 4ти сезон!
Радвам се, че са запазили гласовете на главните герои Само дето досега не съм чул да казват "Сила" или "Сцила"
Радвам се, че са запазили гласовете на главните герои Само дето досега не съм чул да казват "Сила" или "Сцила"
Страница 2 от 2 • 1, 2
Prison Break :: Сезони :: Сезони :: Четвърти сезон
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|