Интервю

Go down

Интервю Empty Интервю

Писане  itzo1994 on Нед 13 Юли 2008, 08:49

Сара Уейн Калийс, която е Д-р Сара Танкреди от Prison Break, ще ни разкаже за взаимоотношенията си с останалите актьори от шоуто и мнението си за тях. Ще разберете с кого не би желала да е в една килия и кой от напусналите актьори й липсва най-много. Сара ще сподели повече за развитието на сюжета на шоуто и нейното мнение и принос за него, както и за снимачната площадка, сезони едно, две и три, индивидуалността на Сара Танкреди, и още много.

- Уентуърт Милър играе затворникът Майкъл Скофийлд. Трудно ли е да играеш жена, която предизвиква любовен интерес в него?
Сара Уейн Калийс: Да е трудно? Да, той е ужасен, той е мегаломан, ужасна личност, която е много неприятна – но някак преодолях това! Всъщност, той е на седемдесет. Невероятно е как правят този трик със светлината!

Не. Той е чудесен. Наистина добро забавление.

- Беше загатнат някакъв флирт между теб и неговият екранен брат Линкълн (Доминик Пърсел) в един от епизодите. Някакъв шанс за любовен триъгълник в бъдещия сюжет?
Сара Уейн Калийс: Боже мой! Наистина? Надявам се, че не. Мисля, че това ще бъде толкова евтино! Имам предвид, поглеждам назад за да изследвам връзката между Линкълн и Сара, но като роднини. Почти виждам, как двамата стоим в едно положение, изразявайки емоцийте си към Майкъл и как е подлудявал всеки един от нас. Но не, не мисля, че някой от нас желае да ни въвлече в това!

- Твоят герой е доста сложен. Беше ли осведомена за елемента на наркотична зависимост в миналото на Сара когато прочете първият сценарии.
Сара Уейн Калийс: Не, не бях. Когато получих ролята и отидох на снимките за пилотния епизод, дадох на Пол Шоринг нещо като малка биография, която написах за Сара – не като сценарии, но просто да му опиша това, което мисля, и там предполагах, че може би тя е нещо като алкохолик. Винаги съм се стремяла да не правя Сара някакво подобие на ангел, който просто работи в затвор от добрината на своето сърце.

Така че, Пол взе биографията, която написах за Сара, прочете я, и никога повече не каза дума за това. Тогава, взех сценария за Епизод 16 и си помислих „добре, това не е тих алкохолизъм – това е малко по-мрачно!” Това беше сюжетна линия с хероин и морфин, за която разбрах около една седмица преди да я заснемем. Това допринесе за едно много бързо проучване.

- Прави ли по-лесно или по-трудно за един актьор да разбира индивидуалността на героя си в прогреса на сезона?
Сара Уейн Калийс: Във всеки идеален свят като всеки актьор, ти знаеш своето минало, но не и своето бъдеще, така че, няма проблем за това да не знам накъде отива героят ми, защото не знам накъде отивам самата аз. Но когато не знаеш откъде идваш е различно. Имаше някои сцени, които щях да изиграя по различен начин, ако имах нужната информация, но в телевизията няма време.

- Сезон 1 беше ограничен много в рамките на затвора. В Сезон 2, момчетата трябва да бягат от преследвачите си. В кой от двата сезона предпочиташе да се снимаш повече?
Сара Уейн Калийс: Те бяха като две различни шоута, почти невъзможно е да ги сравниш. Приятното в Сезон 1 беше придобиването на такъв тип чувство, че всеки ден ходиш на работа в офиса. Знаете, качваш се в колата, ходиш до затвора всеки ден и това беше шанс да видиш всички. Там имаше толкова много хора, които работеха по шоуто, а нямах никога сцени с тях, но в Сезон 1 ги срещах на снимачната площадка. За Сезон 2, трябваше да отида толкова далеч за снимките в Далас, че бях там шест месеца без да видя някои от тези хора.

- Една от силите на шоуто е сложността на лошите момчета. Имаме Белик (нечестен надзирател в затвора), Махоун (нечестен щатски шериф), Келерман (нечестен агент от тайните служби) и Ти-Бег (един осъден и извратен убиец с една ръка). С кой от тези не би искала да си в една килия?
Сара Уейн Калийс: Белик – той хленчи. Абсолютно. Уейд Уилямс, който изпълнява тази роля, е страхотен човек. Бих била щастлива да съм в една килия с Уейд. Той е очарователна личност с невероятни музикални способности, и има голямо чувство за хумор, но Белик направо ме побърква.

- Ти-Бег е голям злодей. Наистина противен, но някак си очарователен. Ти нямаше никакви сцени с него досега.
Сара Уейн Калийс: Знам. Роб Непър и аз сме големи фенове един на друг, шегувахме се по-рано, че ако някога имаме шанса да работим заедно, това ще е защото един от нас ще умира. Така че, и двамата много очаквахме това, но се опитвахме и да го предотвратим в същото време. Той върши страхотна работа.

- И в давата сезона загубихме някои герои. Кой ще ти липсва най-много?
Сара Уейн Калийс: Липсва ми Уестморланд. Мисля, че Мюуз Уатсън върши чудесна работа. И мисля, че той допринесе за наистина прекрасното чувство за баланс, той имаше голямо привличане. Той беше възрастен и имаше вид излъчване на каубой, той е просто страхотен приятел. Липсва ми на снимачната площадка.

- Имаше сцени с бунт в затвора в Сезон 1 и сцена с изтезание в Сезон 2, двете изглеждаха доста мъчителни. Харесваш ли повече такива физически сцени?
Сара Уейн Калийс: Това бяха много дълги дни. Наистина обичам каскадите и този вид екшън. Но когато правихме сцената с бунта, за жалост, ние наехме друг актьор, който беше огромен и не знаеше собствената си сила. Знам, че изглеждам жестока, и огромна и яростна, но той ме мяташе наоколо като парцалена кукла.

Всъщност, по време на репетицията на сцената с бунта, свършихме с жена от екипа, коята беше закарана в болница с кървяща глава, това беше малко плашещо.

- Можеш ли да ни кажеш нещо за Сезон 3?
Сара Уейн Калийс: Ако разберете нещо, обадете ми се. Честно! Мисля, че сценарисите са в почивка, която те отчаяно, отчаяно заслужават. Не мисля, че досега са написани дори пет линии диалог. За мен, това не е от първостепенна важност, защото имам няколко неща, за които трябва да се грижа (първото дете на Сара, което се роди това лято).

- Значи ти си толкова любопитна колкото и феновете.
Сара Уейн Калийс: Всички са любопитни. Знам, че Сезон 3 е потвърден, но те все още не са осъществили контакт с някой от актьорите, всичко, което знаем е че… може да ни заменят с Джуд Лау и Сиена Милър!

- Какъв би искала да е Сезон 3?
Сара Уейн Калийс: Мисля, че трябва изцяло да е една преоценка. Има една огромна купчина от странични загуби, и всички от нашите животи поеха някакъв курс. Превърнахме се в хора, които си мислехме, че никога няма да бъдем. Мисля, че сега трябва да се изправим пред последствията от това.

_________________
House MD->BG forum
Интервю Oliviabanner278423
Sig by Mims
itzo1994
itzo1994
Шеф на затвора
Шеф на затвора

Male
Брой мнения : 732
Age : 24
Местожителство : Venice, CA, USA
Registration date : 14.06.2008

Вижте профила на потребителя http://prisonbreak.forum.st

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите